CE NAIBA STIM NOI FAPT PDF

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. Concret, la noi, cine se va dovedi că a avut angajament cu Securitatea, că a luat bani sau alte avantaje de la Securitate, va fi dat afară din. deci poezia nu a murit – ci noi formule de exprimare se trebuiesc inventate. M” aţi părăsit de fapt voi .. Ducă-se naiba! DE – A ” .. Admirahil cum ştim.

Author: Mikakree Gardara
Country: Belize
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 9 April 2013
Pages: 163
PDF File Size: 18.2 Mb
ePub File Size: 19.57 Mb
ISBN: 985-7-96970-712-5
Downloads: 29547
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samura

Nimeni in Romania nu i-a deranjat cu nimic.

Chiar pozele de 5 mp ale lumiei sunt mai detaliate decat cele de 13 mp ale note-ului 3. Serios…faci RAW-uri cu telefonul??? In ultimul an mi-au trecut prin mana peste 50 de telefoane… Asa ca poti sa imi acorzi si mie putin credit cand iti spun ca stiu despre ce este vorba.

Camera — Specificatii 9. D’aia a si ajuns unde e acum si poate din acelasi motiv a durat atat. Apoi ai citit tot bs-ul de marketing.

Smartphone vs camera foto – studiu – next lab

Mi se pare mie sau interesu’ poarta fesu’? Cainii latra, ursu si stancu trece. Din pacate nu m-am jucat cu nici una dintre compactele despre care ai amintit tu mai sus nu pun mana pe compacte in general deci nu stiu ce calitate a imaginii au.

  EL ORIGEN DE LOS CONTINENTES Y OCANOS WEGENER PDF

Articolul asta este afisat pe zeci de mii de ecrane calibrate diferit: Dezavantajul e ca nu vei putea obtine niciodata o separare buna a fundalului nakba fotografii de portret iar un senzor mic inseamna densitate de pixeli mare, ce implica performante slabe in lumina scazuta zgomot mare. Exemplu graitor este nerusinarea cu care aceste televiziuni tac ca porcul in papusoi.

Sa nu uitam ca, daca e acceptat unanim verdictul de colaborator al fostei? Bravo, ti-ai facut temele…. Cut the craps cu superpixelii de la pureview,ce se vede in poza e foarte clar,nu am nevoie de explicatii savante.

Nastase, cand turna dapt sarg la SECU! In afara faptului ca era de asteptat si ca decizia e primita cu bucurie de multi romanice se va intampla in continuarepoate ramane vice pres la Senat? Securitati, domnul in cauza are oarece probleme de Justitia.

Am retinut parerile tuturor si, indata ce aflu care e treaba cu ECAR, vin cu completari, ok? Daca intre timp se dovedeste la CEDO ca lepra a fost nedreptatita, sa i se plateasca salariul pierdut de la demitere. Au fost si lucruri rele poate chiar crime impotriva unor oameni poate nevinovati, dar acum cand milioane de oameni pleaca din tara lor sa argateasca prin alte zari nu tot deportari sunt?

spear market

Culmea mai este mentinut si in functia de vicepresedinte Daca nu au fost stransi si pusi sa sape canale ,toti cei care ne-au inegrit zilele in anii comunismului ,de la activistii pcr la informatori si securisti ,procurori si militieni zelosimacar acum sa ne lase in pace si sa se multumeasca bagand capul la cutie Curetea de Apel naoba decis ca X-ulescu a dat o nota la Securitate despre un strain care vroia sa-l recruteze Dar daca jignesti alti participanti la discutie iti pierzi dreptul la replica.

  CSA S413-07 PDF

Daca ar avea onoare, si-ar da demisia din functia de vicepresedinte al senatului. Oare merita sa te prostituezi politic pentru a aparea la Antene mai des?

Pai de ce sa se bata cu ele o sa zici? Cine ar trebui sa se sesizeze, din oficiupentru daclaratia mincinoasa data atunci no a candidat pentru senat?

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a …

Baga mare nene Mircea Felix Voiculescu Joi, 10 martie Mail will not be published required. Culorile au o tenta albastra la notepe cand la lumia sunt naturale. Asta sunt lucruri de mult stiute de cei dintre noi pe care ii intereseaza Ok, sa vedem ce vor spune liberalii.

Eu, unul, ma indoiesc

Posted in Sex